CroMaps kartografija

Kvaliteta u vektorskom formatu, kroz iskustvo duže od 20 godina, isporučenih više od 200 zidnih karata, daje nam za pravo da Vam se predstavimo i ponudimo naše proizvode vezane za kartografiju.

Izrađujemo zemljovide, turističke, putne i prometne karte, planove, auto karte, turističke vodiče, atlase u analognom i digitalnom obliku, te multimedijalne turističke aplikacije za info terminale sa touch screen zaslonom.

Materijali za izradu zidnih karata mogu biti različiti ovisno o željama kupca i namjeni karte.

Foto papir (jednostrana plasifikacija) Tisak na foto papiru s platstifikacijom, može se po karti pisati i obilježavati piši-briši flomasterima. Primjena je u poslovnom prostoru gdje je karta interaktivni dio u radu zaposlenih pri prezentacijama i planiranjima.

Kaširana Kaširanje je postupak lijepljenja isplotane karte na čvrstu ili fleksibilnu podlogu ukoliko želimo da karta bude izložena kao viseći ili samostojeći pano. Tada koristimo pribadače za obilježavanje i markiranje na karti, ili je lijepimo na metalnu podlogu pa se koriste magneti, a karta je obavezno i plastificirana u tom slučaju. Primjena je u poslovnom prostoru gdje je karta interaktivni dio u radu zaposlenih pri prezentacijama i planiranjima.

KAPA line - poliuretanska pjenasta ploča, presvučena bijelim papirom, «klasik» u grafičkoj industriji, (debljine 5 i 10 mm), ispis karte direktno na ploču.

Uokvirena Standardno karte su opremljene drvenim letvicama gore i dolje, a po zahtjevu kupca može se uokviriti cijela karta i sl. Kaširana karta se uokviruje aluminijskim elegantnim okvirom i često se upotrebljava u dekorativne svrhe u poslovnim prostorima.

Najčešća primjena je u poslovnim prostorima gdje je karta interaktivni dio u radu zaposlenih uz prezentacije i planiranje ili analize tržišta.

Bilo koju kartu da izaberete, sa bilo kojom doradom možete ih dobiti u našim standardnim dimenzijama ili naručiti veličinu koja Vama odgovara budući su crtane u vektorskom obliku te povećanem ili smanjenjem ne gube kvalitetu.