Only 3D print trgovina

Još uvijek možete pronaći savršen personaliziran poslovni ili prigodni poklon u trgovini only3dprint.com

Potraga za kreativnim idejama, koje povezuju zanimanje, branding, podizanje kvalitete u sve konkurentnijem svijetu ideja, koji povezuje kulturu, kreativnost i gospodarstvo, CroMaps poslovno nasljeđe ima vrlo veliki potencijal. Srećom CroMaps okuplja ljude koji mogu voditi i provoditi kvalitetne projekte u tom smjeru i dati priliku kreativnim ljudima da se dokažu. Sigurno ne prvi ali među prvima nudimo naše personalizirane poslovne i prigodne poklone u trgovini only3dprint.com.

Tražite potpuno jedinstven poslovni ili prigodni poklon? 3D ispis više nije rezerviran za proizvođače automobila i kiborge. Niste sigurni gdje početi? Posjetite only3dprint.com gdje možete pronaći proizvode vezane za kartografiju (karte puzzle, 3D ispise terena) ili hrvatske suvenire vjerne trodimenzionalni modele koje smo sami modelirali, originalni suveniri koji su proizašali iz hrvatske povijesti u kombinaciji s novim tehnologijama, te time predstavljaju zanimljiv spoj, s oznakom "Izvorno hrvatsko". Printati se može puno stvari, 3D ispis je vrlo zahvalna stvar. No, u ovom projektu, naglasak je na suradnji i primjeni modernih i klasičnih tehnika i tehnologija.

U ljudskoj prirodi je da s raznih putovanja ponesu uspomene koji će ih podsjetiti na određeno mjesto, možete koristiti i kartografiju u obliku puzzli kao perosnaliziran poslovan ili prigodan poklon za neki važan događaj. Svi ovi proizvodi idealan su dar za predstojeće blagdane, a našim posjetiteljima darujmo hrvatske suvenire iz naše povijesne i kulturne baštine.

S obzirom da je Hrvatska od davnina poznata svjetska turistička destinacija, svojim programom suvenira pobrinuli smo se da ne zaostaje za lokacijama poput Londona, Pariza, Berlina.  Razvijamo poseban program za plasiranje suvenira s temom „3D - moj centar”. Ovi suveniri nose motive atrakcije, spomenike, zgrade, kulturne baštine, poznate ličnosti i slično, sastoje se od mnoštva minijaturnih autentičnih 3D građevina turističkih odredišta koje možete sastaviti na plohi.

Uključite svoje avanture u 3D skulpture - avanture penjanja, planinarenja, vožnje biciklom koje su Vam omiljene, dostupne su za 3D ispis.

Kartografija kroz puzzle - također, izrađujemo individualne poslovne i prigodne poklone (prema Vašim zahtjevima), gdje možete odrediti kartu, tekst i dizajn. Poboljšajte sposobnost koncentracije i zapažanja te istrenirajte pamćenje slažući odabranu kartu slagalicu.