Touch screen karte gradova

CroMaps info sustav je vodič baziran na tehnologiji ekrana osjetljivog na dodir čineći ga što je moguće jednostavnijim za upotrebu s višejezičnim sučeljem, informacijama koje obuhvaćaju slike, ton, animacije, tekst, video i korištenje auto karte RH, planova gradova i županijske karte. Sve karte su naša vlastita autorska dijela na koje imamo isključiva prava, i koja isključivo mi možemo prenjeti na pravne subjekte uz Ugovor u pisanom obliku. Više www.interactive-tourism.comTouch karte gradova CroMaps

indoor & outdoor reklame na prodajnom mjestu

Pretvaranjem izloga u interaktivnu vezu s kupcem omogućava se nov pristup informacijama. Reklame na interaktivnom izlogu prikazuju se kao screen saver, odnosno nakon nekoliko minuta neaktivnosti na interaktivnom izlogu. Dakle, za vrijeme ne korištenja usluge interaktivnog izloga, prikazuju se marketinški materijali definirani Media marketing softwarom za kontrolu oglašavanja. No, prolaskom ili pristupom i dodirom izloga korisnik uspostavalja kontrolu nad sustavom i dodirom pretražuje informacije koje ga interesiraju. Zahvaljujući činjenici da bilježimo svaki dodir na ekran mi točno znamo što su prolaznici pregledavali, do kojeg su nivoa išli, da li su prihvatili ponudu i ispunili formular. Možemo prikazati sve statističke podatke posjećenosti Vaših marketinških i oglašavačkih akcija.

Touch interaktivne karte gradova korištene kao podloga u touch aplikaciji daju prolaznicima novu vrstu korisnih informacija koje ih potiču da pristupe interaktivnom izlogu. Interaktivnim planom grada želimo prolaznicima ukazati na informacije koje su im od koristi, a izlog pretvaramo u fantastično sredstvo za prikazivanje reklamne poruke vlasnika izloga. Njegova reklama postaje spektakularna, ali i postiže svoj cilj. Redovito 24 sata, 365 dana u godini pojavljuje se jedna dobra, pozitivna komunikacija s potencijalnim korisnikom proizvoda, predstavljena kao jedinstvena reklamna poruka. Touch karte gradova CroMapsDinamikom razvoja Interneta i marketinških mogućnosti koje pružaju suvremena digitalna tehnologija i Internet omogućene su značajne promjene u tradicijskim marketinškim aktivnostima, te je otvoren prostor za razvoj jedne posebne, nove vrste marketinga - digitalnog marketinga. Glavna prednost interaktivnog izloga je interakcija s korisnicima koja omogućuje perceptivnu istaknutost i pamćenje reklamnih poruka.  Oglašivač svojom porukom komunicira s određenom populacijom, a poruka ima za cilj određenu akciju.

CroMaps info sustav i njegova struktura:

• multimedijalna aplikacija koja se izvodi na info kioscima
• digitalne karte županija i planovi gradova, navigacija
• baze podataka gospodarskih subjekata, galerije slika ...
• aplikacija koja omogućava prikaz na zaslonu info kioska

Touch screen - CroMaps

CroMaps info sustav za administranje podataka:
naručioc, koristeći šifru odobrenu od Branke Poljak:
• unosi i ažurira podatke s bilo kojeg računala
• unosi informacije o događanjima
• nadograđuje podatke u bazama
• mijenja, nadopunjuje i održava tekstove ažurnim
• dodaje slike u galerije i sl.
• pregledava statistiku pristupa kioscima
• mogućnost ugradnje opcija prema zahtjevu naručioca
• edukacija administratora i pisana dokumentacija za administriranje podataka

Na kiosku se nalazi samo aplikacija za prikaz i prezentacije video spotova. Obrada svih podataka se odvija na serveru. Multimedijalne karte su povezane sa serverom tako da se uz bazni program, spajanjem na internet dobivaju se noviji traženi podaci, kao što su, novosti, događanja, priredbe...

1997. godine idejno smo osmislili i izradili interaktivne prezentacije i u Hrvatskoj postavili prve informacijske kioske (touch screen), naručene od Hrvatske turističke zajednice (15 komada)

Primjer aplikacije za info terminal postavljen na plaži u Novom Vinodolskom